Murha Eltham Palacessa

Lady Jane, omaa sukuaan Lennon,oli kuuluisaa Lennonin proletaariaristokratiaa, hänen kuuluisin sukulaisensa on John Winston Lennon. Osasta Lennoneita tuli Englannin kuuluisimpia kulttuurivaikuttajia. Mainittu John heistä tietenkin kuuluisin, mutta myös hänen äitinsä Minnie, joka hylkäsi Johnin pienenä sisarensa hoitoon tuli kuuluisaksi Johnin tehtyä hänestä laulun Mother https://www.youtube.com/watch?v=sPYsMM1FvXs Minniestä tuli kuuluisa laulun lisäksi myös anarkistiäitien symbolina ja Englannin ensimmäisenä punkkarina jo ennen beatlemaniaa.

Lady Jane oli Lennonien ulkomaille onneaan onkimaan lähtenyttä sukuhaaraa, hänen isänsä oli unkarilainen ja äitinsä englantilais-italialais-ranskalais-romanialainen. Lady Jane oli syntynyt Unkarin pustalla vuonna 1890. Lady Janella oli kolme sisarta, molemmat häntä nuorempia ja onnellisissa naimisissa tavallisten ukkeleiden kanssa. Ruth asui Paul-miehensä kanssa Mentonissa Ranskan Rivieralla, heillä oli kaksi poikaa, Luke ja Matthew. Catherine meni naimisiin suomalaisen Reino -nimisen miehen kanssa ja he asettuivat Lahteen, jossa Reinolla oli maatila Vesijärven rannalla ja menestyvä suksitehdas. Catherinella ja Reinolla oli tytär Johanna ja poika Johannes. Lady Janen ensimmäinen avioliitto ei ollut onnellinen, mies oli ollut italialainen kreivi ja mäkihyppääjä Roberto Secon, joka tuli kuuluisaksi rakenuttamalla marmorisen hyppymäen antiikin ajoilta peräisin olevan kylpylänsä Termaen, yhteyteen. Avioliitto oli onneton ja se päättyi riitaisaan eroon, jossa Lady Jane sai pitää tittelinsä ja pankkitilinsä, mutta ei perintökoruja, jotka olivat kulkeneet Seconin suvussa vuosisatoja. Se ei Lady Janea harmittanut, koska hän oli moderni nainen. Hän oli innostunut kaikesta uudesta, muodista, teknolgiasta ja neekerimusiikista. Näitä samoja piirteitä oli sittemmin hänen nuoremmalla sukulaispojallaan Johnilla. Kerran ollessaan talvilomalla Courmayeurissa, Lady Jane tapasi Sir Harry Elthamin, rikkaan tekosilkkitehtailijan perheen pojan. He rakastuivat ja menivät naimisiin ja muuttivat Lontooseen, jossa he ostivat pahasti ränsistyneen Elthamin palatsin, jonka paikalla oli asumus jo Vilhelm Valloittajan velipuolella 1100-luvulla. 

Eltham Palace sijaitsee Elthamjoen  joen varrella

Harry Eltham ei oslalistunut tekosilkkibusinekseen vaan keskittyi taiteen keräilyyn, ja hyväntekeväisyyteen teollisuusyrityksestä saamillaan pääomatuloilla