Helsinki Sauna City

Kotiharjun yleinen sauna Helsingin Kalliossa on näkemisen ja kokemisen arvoinen paikka, jossa professorit, miljonäärit ja hipsterit  istuvat lauteilla tasa-arvoisina työttömien ja tavallisten ihmisten kanssa. 


Helsingin saunakierroksella esittelen pääkaupungin tärkeimmät nähtävyydet – ja kun lähes kaikissa rakennuksissa on sauna, samalla tehdään myös saunakierros. Sauna on suomalaisen vieraanvaraisuuden keskeisin osa. Meitä on noin 5,5 miljoonaa ja meillä on yli 3 miljoonaa saunaa, joten kyllä se kannattaa mainita.

Tutustumme Senaatintorin, Katajanokan, Kruununhaan, Esplanadin, Kaivopuiston, Bulevardin, Mannerheimintien, Meilahden, Töölön, Rautatientorin ja Hakaniemen tärkeimpiin nähtävyyksiin.  Suomessa on 5,5 miljoonaa ihmistä ja yli 3 miljoonaa saunaa. Suomenkieli ja saunakulttuuri erottavat meidät muista kulttuureista, ja se on hyvä asia. Esittelykäynnit saunoissa järjestetään varaustilanteen ja kiinnostuksen mukaan. Mielenkiintoisia saunoja ovat mm. hieno Löyly Hernesaaressa, Allas Sea Pool Kauppatorilla, Kulttuurisauna Hakaniemessä, Kotiharjun sauna ja Arla Kalliossa, Kirjailijaliiton sauna Villa Kivessä ja Työväentalon tornissakin on sauna.  

Voimme järjestää kierroksen myös sanomatta sanaakaan saunoista.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!