Lahjakortti opastetulle kierrokselle

 

 

 

Lähde ystäväsi kanssa keskustelemaan historiasta Hietaniemen kansalliselle hautausmaalle -  naisten näkökulmasta.  Suomalaiset naiset ovat kokeneet paljon ja he ovat kehittäneet  maailman parhaimman maan parin sadan vuoden aikana -yhdessä miesten kanssa.

Osta lahjaksi viisas ja vastuullinen yllätys. Opastettu kierros sopii kaikille: lastenjuhlan ohjelmaksi, 50-vuotispäivien retkeksi tai äitienpäiväksi. Syntymäpäiväjuhlat voi aloittaa vierailulla Helsingin kaupungin Talvipuutarhassa tai Kansallismuseossa, silloin sankarin ikä on vain numero, joka asettuu isompaan kehykseen. Kirjakierroksella sankari voi itse valita kirjalahjansa ja kuulla ääneen luettuna lempirunonsa tai tavata suosikkikirjailijansa! 

 

Muualla Suomessa asuville sukulaisillesi ja kavereillesi voisit antaa uutta näkökulmaa Helsingin nähtävyyksiin, huveihin ja historiaan. Helsinki on kaikkien suomalaisten kaupunki. Erilaiset teemakierrokset ovat kivoja: politiikka, talous ja sotahistoria kiinnostavat aikuisia ja nuoria, tällaisella kierroksella syntyy kiinnostavia keskustelunaiheita ja tulee uutta tietoa. Kirkot ovat kauneimpia rakennuksia, Helsingissä on 64 kristillistä kirkkoa ja muut uskontokunnat päälle. Voimme tutustua Uudenmaan kartanoihin tai käydä Vallisaari - Suomenlinna -retkellä eväiden kanssa.voimme sisällyttää taidemuseoita, gallerioita, konserttisaleja ja museoita. Tutustuminen Kirjojen ja kirjailijoiden Helsinkiin on ihmeellinen seikkailu tarinoiden maailmoihin ja kirjailijakohtaloihin. Saamme kirjoista myös alennuksia - joten ota kassi, kantaja ja kukkaro mukaan.

Tervetuloa Ulliksen opastetuille kierroksille! 

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!